Welkom  Inloggen    |     Account aanmaken        
NederlandValuta:
  

inloggen

Email:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten
Home >>  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Bestellingen schip via Express Mail Service International en komen meestal binnen 1 week. Wij zijn een professionele online dealer en samenwerken met EMS lange termijn. Alle bestellingen zijn verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kan worden gevolgd op de EMS website.
Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer de pakketten worden verwacht.

TERUGSTUURBELEID

Voordat u geniet van het wisselkoersbeleid en gemakkelijk terugkeer, moet u contact met ons op voor de scheepvaart adres, als je wilt de items terug te sturen. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun originele staat dwz ongedragen, ongewassen, met aangehechte alle tags.
Controleer de kleur, grootte en stijl bij het bestellen op basis van de foto's die wij aanbieden. Na ontvangst van onze producten, als je niet tevreden bent met kleur of grootte, maar niet de kwaliteit problemen, uitwisseling of gedeeltelijke terugbetaling van het bedrag aankoop beschikbaar zijn. Verzendkosten voor het retourneren voor rekening van de koper.
Als voor de kwaliteit problemen of de verkeerde versie, neem foto's van de items en stuur ze naar ons. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid als de kwaliteit kwesties betreft.
Als u wilt de items voor een terugbetaling of stijl verschillend verzoek uit te wisselen, dan kunt u het volgen aantal op de hoogte nadat de goederen weer worden verzonden. Zodra u uw pakket ontvangen, zullen wij het item dat u opnieuw ordenen verzenden of teruggave van uw betaling.
Als u vragen hebt over de terugkeer van uw producten, neem dan contact met ons op!

Bestellings-annulering

Het annuleren van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Omdat wij behandelen alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van orders, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Uw begrip wordt gewaardeerd. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden zullen wij in overeenstemming met onze terugkeer beleid worden behandeld.
Friendly Opmerking: Als u de 10-cijferige tracking-nummer binnen 3 dagen hebben ontvangen na de bestelling, kan uw mailserver worden gezien als spam. In dat geval kunt u contact met ons op voor hulp.